Drumul spre success începe la BUZZ!Camp

Vrei să ai succes? Vrei să lucrezi într-o companie de top? Vrei să întâlnești și să stai de vorbă cu oameni de succes?

logo-buzzcamp-de10

Dacă răspunsul tău este “DA” la cel puțin una dintre întrebări, atunci te așteptăm la BUZZ!Camp! De ce? Pentru că este cel mai complet și complex eveniment de dezvoltare personală și profesională, adresat tinerilor cu potențial.

Intră pe www.buzzcamp.ro/event, află când venim în orașul tău și înscrie-te acum! În cadrul conferințelor îți aducem cei mai buni speakeri, traineri, vedete și reprezentanți ai companiilor de top, care să-ți împărtășească din know-how-ul și experiența lor. Mai mult, ți-am pregătit workshop-uri pe teme actuale de dezvoltare personală și orientare în carieră, care te vor ajuta să faci încă un pas în drumul tău spre succes.

Înscrie-te acum! Doar cei mai buni 300 dintre înscriși vor fi selectați pentru a participa la eveniment.

Vino, fii activ în timpul evenimentului și poți câștiga o tabletă! Nu uita să le spui și prietenilor!

BUZZ!Camp-poza

Mesajul lui Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp, pentru tine:

“Nu există o rețetă universală a performanței, dar pe mine m-a ajutat faptul că am fost constant în tot ce am făcut și nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au început prin a fi eșecuri.  Prima dată când am urcat într-o canoe am căzut în primele 30 de secunde. Dar m-am urcat înapoi în barcă. Și, de fiecare dată când am căzut, în viață sau în competiții, am făcut la fel. Însă fiecare trebuie să-și găsească motivația proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Dacă aș fi rămas în Deltă, aș fi fost cel mai bun pescar!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *