2 săptămani în Europa cu 200 de euro? Da, se poate!

Tuturor ne place să călătorim, dar nu toată lumea ştie că poţi să faci asta pe bani puţini!

Dacă ai între 18 și 35 de ani, ești deschis, plin de inițiativă și pregătit să experimentezi Europa în toate formele și culorile ei, atunci vino în data de 26 martie la Casa de Cultura a Studentilor și află cum poți avea cea mai tare vară din viața ta!

IMG_2348

Hai în echipa AEGEE Cluj-Napoca să îţi arătăm cum! Hai să legi prietenii în toate colţurile Europei, să participi la Universităţi de Vară, să ai parte de experiențe unice alături de alţi 50 de tineri europeni entuziaşti, să înveţi câte puţin din cultura lor, să te dezvolţi personal şi să ajuţi la crearea unei Europe unite, fără prejudecăţi!

Organizația noastră are o orientare multiculturală și interdisciplinară, numărând membrii de la toate facultățile și universitățile din Cluj-Napoca cât și din alte orașe. AEGEE Cluj-Napoca se adresează tuturor studenților indiferent de profilul lor academic, încurajând în același timp schimburile culturale și oferind posibilitatea de a cunoaște alți studenți din culturi și țări diferite, de a organiza și susține proiecte împreună.

Printre principalele valori promovate se numară cooperarea interstudențeasca, voluntariatul, comunicarea și munca în echipa. În acelasi timp, susținem principalii piloni AEGEE Europe: schimbul intercultural, pace și stabilitate, educația superioară și cetățenia activă. Printre proiectele AEGEE Cluj-Napoca se numară European Day of Languages, Culture Action Days și Summer University (Universitatea de Vară), cel mai mare proiect la nivel european, care vă oferă vouă posibilitatea de a cunoaște Europa.

Vino să ne cunoști, îți promitem amintiri de neuitat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *