2% pentru AEGEE-Cluj-Napoca

Descarcă declarația 230.

Descarcă declarația 200. (pentru persoanele care obţin venituri din activităţi independente)

Ambele declaraţii de mai sus conţin datele fiscale AEGEE-Cluj-Napoca, respectiv:

CUI: 8694900

IBAN: RO36RNCB0106026601290001

Este foarte simplu să direcţionezi 2% către AEGEE-Cluj-Napoca: descarci formularul pre-completat de pe site-ul nostru, îl completezi şi îl depui la ANAF personal sau îl trimiţi prin poştă către ANAF, iar la final ne confirmi că l-ai depus.

Prin facilitatea 2% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcţioneze 2% din impozitul pe venit plătit deja statului român către o entitate non-profit.

Facilitatea 2% permite tuturor cetăţenilor români care au realizat venituri legale, impozabile, să decidă modul cum se întorc în societate două procente (2%) din impozitul plătit deja către stat, direcţionând această sumă către o organizaţie non-profit. Practic, tu spui statului cum vrei să fie cheltuită o sumă de bani (reprezentând 2% din impozitul pe veniturile realizate de tine) pe care deja ai plătit-o la stat!

Atenţie: această sumă NU este o donaţie sau o sponsorizare din partea ta, ci este de fapt parte a bugetului de stat (la care ai contribuit prin impozitul plătit pe veniturile realizate), sumă pe care tu decizi să o direcţionezi către o entitate non-profit, precum AEGEE-Cluj-Napoca.

Mulţumim!

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *